segt

nu har jag inte bloggat på ett tag. men kan ju säga snabbt vad jag gjort för orkar inte lägga upp bilder, tyvärr..jag har varit i oslo och hälsat på david sen har jag haft bal på sundbyholms slott, sjukt kul!

I morgon blir det powerwalk med lica =)

helgen med massa innehåll, i morgon färd till oslo

det har varit en bra helg med både party (hm...chill), myskväll framför eurovision, tävlings tittande, pluggande och god felicia mat. hela helgen spenderades i västerås, som vanligt nu för tiden. grymt skönt att slippa flytta mellan två städer hela tiden så försöker vara i västerås så mycket som möjligt tiden fram till studenten.
jag känner att det börjar bubbla lite i magen. snart är det stundent och sen är allt över. då har man inte många dagar kvar att längta till här i livet. men jag ska inte vara negativ. studenten kom precis där jag ville ha den, när jag är som mest skoltrött och behöver frihet.

i morgon blir det oslo!



nu skärper jag mig

seriöst
jag tog bort alla mina inlägg från den där kvällen. bara onödigt att skriva något tillbaka så tar tillbaka allt. det är en månad kvar tills vi tar studenten. är det värt att ens disskutera om det här? jag  tänker inte döma någon men då vill jag inte att någon ska döma mig heller.
jag kan ju säga rakt ut att jag blev extremt ledsen för de hårda onda ord som skrevs.

men jag tänker inte ta åt mig och tänker definitivt inte försvara mig.
för jag är inte sånn.

rewrite

nu ska jag fan leva på impuls.

ännu mer galet i västerås


lite bilder som glömts bort

macbeth rep





grillning på djurgårn



terassöppning på pluto, förfest hos mig



inget att göra en fredag, då festar vi



macbeth avslutning, förfest hos mig och sedan lokalfesten



valborg



det var det.

jag glömmer bort att andas

det spelar inte längre någon roll
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll


hur ska man orka med. jag är helt slutkörd och ändå fortsätter dom att jävlas med mig. inte många veckor kvar men jag är helt bortom min egen kontroll. helt seriöst. kan studenten vara i morgon? vill bara bort från skolan och känna att jag saknar den. så jag kan få nya krafter till att börja plugga igen. jag räknar bara dagarna...snart över. innan dess ska jag kicka heroin.

mitt nya hem


RSS 2.0