rawbaren

lina och bea @ raw . Livet !


det här

men det är nog det bästa som hänt mig ändå, det här.

en helt annan

5 år, kan det verkligen vara så många.
känns som att tiden spolats tillbaka på en milli sekund och att jag är i högstadiet igen. fast med nya lina som verktyg. ja ett nytt verktyg. ett nytt liv fast med samma lilla lina. måste ju påpeka att det känns så sjukt bra och att jag aldrig vill spola fram tiden igen!

Idag har varit en bra dag. en mycket bra dag. har träffat alla tjejerna på fika. längesen jag träffade dom nu så det var otroligt roligt. sedan har jag fått goood mat med ett
underbart sällskap.
och vips så var jag på raw. utan förvarning. det var trevligt men jonathan skulle tagit av sig den där pälsmössan och inte varit så bitter. då skulle kvällen vara tiptop. men sällskapet gjorde att jag glömde bort jonathan framme på scenen.
jag såg bara en helt annan

nu ska jag sova för i morgon blire sthlm.

åland

har haft en mycket bra dag. hårfärgen vart väldigt mörk hehe, men det ser helt ok ut nu.
såg ut som skit när jag kom till sylvia precis efter färgningen men sånt är livet.

träffade linda och fyndade ett par jeans och en vårjacka på myrorna. en underbar affär måste jag säga. sedan kom linda på att hon kunde använda min present till henne så vi satte oss på grappa. det blev pizza och mycket skratt. tror vi störde bordet brevid lite eftersom att dom flyttade. haha. sen blev det att titta på åland 2005 bilderna och framförallt filmerna. har inte skrattat så mycket på väldigt länge. vi var helt galna jag och linda med alla kossor på åland. hahaha.

en mycket bra dag som sagt. tack.


lily allen

jag har aldrig lyssnat på lily allen förns idag faktikst.  laddade ner hennes nya låtar och sjukt bra hon är. fanns nog ingen utav låtarna som jag verkligen inte tyckte om.
sjukt bra denna dag har börjat!

nu ska jag snart iväg och klippa mig. får hoppas att det blir en bra färg och allt. gillar inte att gå från frisören lite missnöjd. så jag börjar hålla tummarna nu!

godmorgon

idag vaknade jag av en text på en msn-ruta och min mobil som gjorde mig
GLAD

sylvan

idag stod det på schemat att fika med linda. självklart blev det sylvan som vanligt och jag åt majas underbar fetaost sallad. självklart blev vi störda hela tiden i våra djupa samtal. men det gjorde inget. jag och linda förstår varann med en blink så vi behövde inte uttrycka oss i ord så mycket. sen drog vi oss till mattias med josse och där var det myskväll med vänner på tv.
linda, du är bra.

sportlov

kan man vara med rastlös. kan snart inte andas längre över hur tråkigt det här är och hur tråkig den här veckan kommer att bli.

malte



det här är malte. min 2åriga kusin. han var hos mig igår och genom det
började dagen underbart.
sen blev dagen och kvällen bara bättre och bättre.

söndag

jag är bara glad och det väntar en veckas lov. vad ska jag hitta på? kanske bara ta det lugnt och inte göra någonting, men vad gör man då? sitter man bara...förstår liksom inte. men kanske kan ta 700 vändor på stan, gå en promenad, städa och fika (i massor). men då gör jag ju faktikst massa saker, inte ingenting. förstår inte hur man lyckas. finns inte i min värld så det blir väl att ta 700 vändor runt stan typ...i tråkiga eskilstuna. mycket tråkiga eskilstuna.

men det finns en sak som är bra med denna stad, rawbaren.

kittelfjäll

några underbara dagar i kittelfjäll har gått. sol och inte så speciellt kallt. härlig åkning som vanligt och trevligt folk att umgås med. idag sitter jag mest inne eftersom att det snöar. vet att det är puder och super i backen men det är så sjukt kallt att man inte pallar. njuter av de dagar jag har fått tidigare och hoppas det inte är lika kallt i morgon. här har ni lite bilder från gårdagen.
härlig känsla!





ons - projekt och överaskningskväll




en onsdag

idag har jag gått upp väldigt onödigt tidigt. åkte in med mamma till 8 tåget för att sedan vänta i lägenheten till jag börjar skolan kl 11. så jag kom på att jag kunde färga håret.
vart välidgt nöjd över min insatts :)

iphone

hur man kan ha så otur?
tydligen måste min mobil in på service. jag kan sms alla och den funkar perfekt förutom att jag inte kan ringa eller ta emot samtal. var på telia idag och han testade massa grejer men den funkar inte. så den måste alltså in på service. kan jag ha mer otur med tekniska grejer?! sånt ska bara funka....jaja, inget att göra.

snart är det kittelfjäll iaf. ska bli såå skönt att få komma iväg och åka av mig lite :) har inte stått på snowboarden från förra sesongen...hehe. hur ska det gå egenlitgen? men längtar till offpisten i kittel! bara några dagar kvar och i morgon blir det kul att fira lica ;) garvar redan nu! vi får veta sen våra planer!
nu ska jag hem till etuna igen, hejdå


msn-fönster

tittar fortfarande på bilderna och texterna.
öppnar fortfarande ditt msn-fönster och stirrar
kan itne låta bli men vet inte vad jag vill göra med det. kanske gillar jag att bara stirra men tror det alltid kommer vara något mer. känner mig tom men vågar inte skriva till dig. är för rädd att misslyckas. och dessto räddare jag blir ju längre bort hamnar våran kontakt. vänskap. varför måste jag alltid bara sitta och stirra? får hoppas på att jag får tag i rädslan och vågar prata med dig.

uselt

vilken usel dag. ingen ide att skriva allting för det har ju egentligen inte med dig att göra. vet inte heller varför jag skriver blogg. för att själv må bättre? isf har det inte hjälp över huvud taget.
just nu orkar jag inte mer.


mkt att göra..

helgen har varit bra trots små händelser.
vi startade allt med utekväll på fredagen. lica var såklart vid min sida och det var ganska roligt på silk. haha, men det roligaste var när oscar och filip med busted av vakten medans jag sprang :P haha, ni är helt störda. men sen kom lördagen och självklart kom vi försent till träningen...sen var det stenhård träning i 3-4 timmar och jag var helt slut på tåget hem till eskilstuna. planerna var att hänga med bea och gänget till Grappa för att fira linus. men jag orkade itne det och stannade hemma. helt sjukt att jag klarade av en hemma kväll. mycket längesen jag gjorde det!
men så blev det söndag. satte klockan på 9.30 för att gå upp och plugga. men vad gjorde man? jo somnade om och blev väckt av pappa kl 12. då blev det bråttom in i duschen för att sedan ta sig ut till roxnäs och titta på nya huset. har blivit fantastiskt fint med några utslänga väggar och så. känns som att jag kommer trivas kanon bra där. fint med snö på hela mälaren!!
sen var det dags att ta sig till västerås igen för ännu en träning. den varade i 2 timmar och det gick ganska bra. snabbt hem för att plugga och filip kom över. har inte hunnit plugga något alls. det var så mycket bra på tv vi ville se så undra hur det ska gå på provet i morgon. kanske måste sätta mig nu och plugga, kl 1 på natten. bra planerat lina....not!
men jaja, det var helgen och den var ganska lyckad ändå. trots att man var stressad och allt sånt. men det får man väl ta nu när det bara är en knapp månad kvar till projektet. missa inte det! :)
nu är det pluggdags. puss

eeaa

har haft en underbart skön torsdag utan att tänka på plugg eller skolan över huvuvd taget. känns som att jag behövde det. men sen kommer man hem efter en myskväll med micke och dör av panik över att det är matte i morgon (eeaa) och att jag har samhällsprov på måndag...ojoj, hur ska det gå.

men i morgon blir det utgång med lica för sista gången innan hon åker till thailand så nu ska jag sova så jag orkar kvällen i morgon .
Godnatt

eskilstuna

godmorgon .

skön dag framför mig. är ju ledig idag och är just nu i eskilstuna. har glömt hur skön säng jag har här hos mamma och pappa, haha. men idag ska jag träffa bea på stan och titta lite i fina eskilstuna. sen ska jag smita iväg från henne och träffa micke. vi har bestämt oss för att denna gång inte äta någon mat, bra! så jag vet inte rikgit hur det blir men något blir det väl i alla fall :) sen blir det hemfärd till västerås för att ta mig upp till matten på fredag, kanon kul.

jag har funderat på om jag ska tatugera in en liten text. sofie har texten på foten så måste kolla med henne först om jag får ta texten. men jag vill nog ha den någon stans på revbenen tror jag :) Why walk when you can dance? är texten. as fint tycker jag men får se hur det blir med det :) har ju länge velat tatuera mig och nu får jag ju det...haha. allt händer när man är 18 ;) kankse lite överdrift där men tatuera mig ska jag någon gång i livet och varför inte nu?

section 12

och hur har denna onsdag varit? väldigt seg. som vanligt.

onödig uppgång till kl 11 då vi hade lektion utan lärare. kan inte fatta att dom tror att vi ska jobba när det bara kommer någon och tittar förbi ibland. så den lektionen blev väl mest sittande på dansgolvet. sen var det dags för att ha projekttid med section 12. det är iaf lite kul. men jag och lica är så dåliga på det där med att koreografera ihop så allt sket sig totalt. så denna lektion blev mest sittande den också. fullfart! eller vad säger du?
det kommer inte bli någon klackjazz och itne heller någon hård hiphop. så allt sket ju sig. men vi har fått klar affischen och overallerna har lämnats in för tryckning:) en positiv sak idag...kanon kul.

har blivit så negativ. lica och jag gjorde som vanligt mat tillsammans och deppade. eeeaa...men kvällen blev ganksa mysig ändå och filip kom förbi en snabbis och kollade Pimp My Ride. sen bestämde jag mig för att åka hem till mamma och pappa och få lite fruktsallad. väldigt smarigt måste jag säga. skönt att vara tillbaka i eskilstuna för en gångs skull faktikst. så jag slipper sitta ensam i en soffa och kolla på tila.
men peppad för i morgon! då är jag ledig och ska spendera några timmar med bea :)
så....lite positiv i alla fall!

här är vår fin fina affisch, kom och kolla


eh ja

jag försöker mig hela tiden på att skriva en blogg. men jag känner inte att jag hittat grejen jag vill skriva om. mig själv känns ju allmänt tråkigt eftersom att det knappt händer något i mitt liv. inget du vill veta om i alla fall tror jag... men känner alltid för att skriva av mig ändå så nu gör jag det.

har haft en väldigt seg tisdag som vanligt. skolan känns ju allmänt onödig just nu. vill nog bara ta studenten och börja leva livet. det hårda livet kankse man ska nämna...för ska ju satsa för att komma in på balettakademin har jag tänkt. vet att det är en väldigt jobbig utbildning men har velat detta sedan jag var jätte liten. kan ju alltid försöka och kommer jag inte så får jag väl ta till plan B (som inte riktigt finns än). men får väl hoppas på att jag kommer på det inom en kort tid. för det är ju inte mycket kvar nu av skolan. projekt och slutprojekt, sen är väl de mest på listan avprickat innan den stora sista punkten Studenten. har panik men känner mig ändå lättad. hur går det ihop? snart är det ju 100 dagars festen och det ska bli grymt skoj! och får ju inte glömma nämna studentkryssningen med tjejerna. ojoj, har ändå ganska mycket att se fram emot.
så sluta deppa och lev livet lina.

RSS 2.0