otur

jag har ont och det gör väldigt ont. inget skitsnack utan jag kommer inte kunna dansa i morgon. usch vad jag hatar muskler som ska sträckas ut för mycket och också kunna bli överansträngda. jag som började tycka om macbeth och inte klaga så mycket. men nu har jag fan rätt att klaga för det gör så galet ont. ska inte vara med i morgon tänkte jag utan ska låta någon specialist stå och masera bort skiten så jag kan vara med dom övriga dagarna..fanfanfan.

nu är jag sur.

v staden

det har varit en skön helg med både utgång och seghet. nu har macbeth statat igen efter en dags vila. faktikst ganska kul idag tycker jag, men det kan väl ha med andra saker att göra också.
premiären är på onsdag, börjar bli nervös.

just nu sitter jag hemma i västerås och slappar....ja, för vad kan man annars göra här i v staden?
lägenheten ska snart säljas och jag vet inte om jag tycker det bara ska bli skönt eller om jag kanske kommer sakna alla underbara kvällar och dagar här i min lilla lya. det får väl bli minnen man alltid kommer ihåg och så får jag flytta in i något annat och skaffa minnen där också.
ja, livet rullar på helt enkelt.



maskinen var föresten på pluto i fredags, grymt bra..

great

jag har ätit gott, nu myser jag och låter maten smälta. ganska skönt men skulle nog hellre vilja göra något. nåt roligare än att bara sitta ensam hemma och blogga. vilket liv egentligen..men snart drar jag så det är lugnt.

föresten så kommer det en go person till mig i helgen. kanon =)


down

jag saknar linda och hennes balkong. imorgon blir det sylvia.
awesome.


jag har förmågan att glömma bort.

hemma i västerås, kväll nummer två. dag nummer ett har redan gått. man ska väl inte klaga på skolgången
eftersom att jag bara står i mjukisar och rör mig i princip. men det är ändå på något sätt väldigt jobbigt.
man måste hela tiden ta ansvar och jag orkar inte det just nu..och eftersom att jag tycker macbeth inte är
en rolig föreställning blir det ännu värre. jag vet att jag inte ska sitta här och bara klaga för allt blir så
mycket värre. så jag ska sluta nu. det kommer nog ändå i efterhand vara de
bästa två veckorna på mycket länge.

satsigt.

inget annat

hur kan man tänka och längta så här mycket?
helgen blir great hoppas jag!

snart slut

första kvällen på hela lovet som jag sitter hemma och myser, lyssnar på veronica maggio och tar tid för mig själv. det är väldigt skönt faktikst. borde ha pluggat men nej så blev det inte tyvärr. ångest för att man snart börjar igen, usch. men det finns ju faktikst inte så mycket att göra åt så det är bara att kämpa i två månader till, sen tar jag STUDENTEN!

påskdagen




ge mig ingenting

vad ska man göra när man aldrig vet? när man bara har sett sig själv gråta. när man tror att man inte är värd ett skit. när man har levt på att visa lycka, fast egentligen är det bara ångest. när man bara ser onda tankar överallt. ingen kan tycka om mig. när man skär ner sig inifrån för det finns inget hopp. kan man bli något eller någon? alla ord om kärlek och lycka, kan man klara av det? ger sig aldrig frihet att känna gläde. ska alltid vara den som sitter inne. som slutar disskutera. inte säger ett skit. för det är ändå bara en ful vägg att prata med. så då kan man i stället hålla käft! kan man aldrig unna sig någonting. ge sig själv lite uppskattning. nej, bara ett slag till. våld är härligt. man tycker att man är värd det. bara någon annan kan känna på ens kropp litegrann.
vad ska man göra när man aldrig har kännt kärleken till sig själv?

sleepatnight



förvirrning pågår. kommer nog aldrig kunna sova.
har alldeles för mycket att tänka på så då tänker jag.
suck.

bilder beskriver bäst



inte kan

varför lossas när du vet hur verkligheten är
varför fortsätta när du vill säga stopp
varför vara kvar och lida, du borde springa din väg
varför göra när det inte kommer ifrån dig
varför gå när du egentligen vill krypa
varför viska när du längtar efter att skrika
skrika ut allt, utan förvarning
varför lossas när du vet hur verkligheten är
varför göra när du egentligen inte kan!

mat på tak

bea och linda
ni är extremt omtyckta!!


ska vi äta mat på ett tak? såklart!


tbgwio såklart



mycket rolig kväll!

oroligt

mycket jobbigt bara. jag oroar mig för mycket helt enkelt.
men måste ta reda på detta nu.

ok

One may think i am alright. but I need pills to sleep at night
I need lies to make it through the day
I am not ok

ger mig inte dåliga vibbar


kvällens sista cigarett

jag känner för att skriva. men vet inte om vad. vill så gärna påverka. ge intryck och inspirera. men hur ska man kunna lyckas med det? vill dela med mig av linas hjärna men vet aldrig på vilket sätt. hittar inte rätta orden och blir alltid bara sittandes kvar. blir nog alltid lite små besviken på mig själv när jag aldrig får ut ett skit. vill kunna skriva.
borde göra mig fri från tankar och funderingar från idag. egentligen är det faktikst så simpelt som en mycket bra människa säger. ska bara få in det i min lilla skalle och förstå att det är så bara. sluta tänka och leva livet. leva det som jag vill, så jag är nöjd. och just nu är jag så galet nöjd att det inte går att beskriva. lycklig för att solen är här. för vänner och underbara människor jag får umgås med. att ha tid med att disskutera om mening med allt och hinna ta tid till sig själv. ja, ta tid till sig själv. det gör jag just nu. ganska skönt att sitta och låta hjärnan rensas lite av skit som inte borde finnas där inne. för jag är ju bara så lycklig och behöver inte oroa mig. för allt löser sig. på något sätt gör det alltid det.

för jag är lycklig.

socker

jag har haft en mysig dag. dansen i skolan var rolig. just då är jag så lycklig.
sen träffade jag linda, en mycket go prick. henne borde du lära känna! sjukt bra umgänge. sen träffade jag annat folk, tog en kaffe och åt mat. sylvia är ett mycket bra ställe också. heineken är grymt gott. och ja vad ska man säga. kan inte bli bättre.

i morgon blir det tbgwio!

braskit

tills själen min blev såld.

RSS 2.0